Kenelle iskunkestävä puhelin sopii?

Kenelle iskunkestävä puhelin sopii?

lokakuu 27, 2019

Meille tulee paljon kyselyjä rikkoutuneiden näyttöjen korjaamisesta. Kestopuhelimien rakenne suojaa näyttöä paremmin kuin tavallisten puhelinten kauniin linjakkaat muodot.

 

Lisäksi näytöissä käytetään vahvoja, iskuja paremmin kestäviä laseja. Kun näiden lisäksi puhelimeen vielä asennetaan panssarilasi heti uutena, kestää kestopuhelin elämän makuista elämää.


Tietenkään kestopuhelinkaan ei kestä kaikkea

Olemme törmänneet ihmettelyihin, miksi kestopuhelimia sitten pitää korjata, vaikka ne ovat niin kestäviä ja parhaita ja kaikkea.

 

Meistä on tosi hyvä, että ihmiset kysyvät ja ihmettelevät, koska vain sitä kautta saa asioista lisätietoa. Kestopuhelimiakin täytyy välillä korjata, kuten muitakin puhelimia.

 

Osat kuten akku ja latausportti vaan kuluvat käytössä. Kestopuhelin kun joutuu vielä yleensä kokemaan tavallista rankempaa kohtelua. Latausporttiin pääsee hiekkaa, sormenjälkitunnistin ja kameran linssi hieroutuu metallinpuruja vasten jne.

 

Ajatuksemme on, että kestäväksi suunniteltu ja tehty puhelin kestää pidempään sekä kuormittaa luontoa vähemmän. Kun puhelinta lisäksi korjataan ja huolletaan vaihtamisen sijasta, pidennetään puhelimen käyttöikää ja opetellaan korjaamisen kulttuuria korvaamisen kulttuurin tilalle.

 

 

Metsästäjät, kalastajat, retkeilijät, pyöräilijät ja kaikki muut...

Kuka sitten eniten hyötyy tällaisista painavista, taskut rikkovista järkäleistä?

Mielestämme kestopuhelin on kaikkein järkevin vaihtoehto sellaiselle henkilölle, jonka työ tai vapaa-aika vaatii myös käytettäviltä tuotteilta vähän tavallista enemmän.

 

Esimerkiksi rakennuksilla tai metsätyömailla kestopuhelimen voi huoletta ottaa mukaan työpäivän parhaaksi kaveriksi – no, ehkä ei työnjohdon ja urakan tilaajan mielestä.

 

Suosittelisimme kestopuhelinta myös maastopyöräilyä tai kalliokiipeilyä harrastavalle, metsästäjälle tai kalastajalle sekä aktiiviselle retkeilijälle tai marjastajalle.

 

 

Kommentit

SfIDgUkAOLcibBwp

SfIDgUkAOLcibBwp sanoi:

DZMpnzGiLOva

gDbKHJAMfzlVXr

gDbKHJAMfzlVXr sanoi:

zasikILPE

jzlSAyxqRWoghO

jzlSAyxqRWoghO sanoi:

wUKjpfDuktcYlJF

frNapDRPjCLHkdY

frNapDRPjCLHkdY sanoi:

bLBECgDNwyKaAx

NToSsjEPJDbYRQ

NToSsjEPJDbYRQ sanoi:

CixdEKwcTNpGHV

wRnrpJofxtUADC

wRnrpJofxtUADC sanoi:

RqNrACvnGWawcix

Jätä kommentti