Testissä: Ulefone Armor 3W - Iskunkestävää laatua

Testissä: Ulefone Armor 3W - Iskunkestävää laatua

marraskuu 11, 2019

Iskunkestävää laatua miehelle, jonka työpaikkana on maailma

Normaalien puhelimien heikot näytöt ja pienet akut ovat turhia, jos päivittäinen käyttö ei perustu toimistotöihin. Pääsin testaamaan Ulefonen Armor 3W:tä, joka on tehty varta vasten rankempia työpaikkoja varten.

Ensisilmäyksellä puhelin vaikuttaa jykevältä, ja sen materiaalit laadukkailta. Puhelin tietysti painaa, mutta ei niin paljon kuin miltä sen voisi kuvitella. Jo käsissä se tuntuu siltä, että sen voisi tiputtaa maahan suuresta korkeudesta, eikä sille kävisi naarmuja huomioon ottamatta mitään. Vaikka Kiinassa tuotettu puhelin epäilyttää, kännykältä luvataan paljon hyvää.

Suurin murhe itselle nykypäivän puhelimissa on lyhyt akunkesto. Pitkät työpäivät ja keikat työmaalla vievät virtansa niin ihmisestä kuin myös puhelimesta, mutta eihän sen nyt niin pitäisi olla, ainakaan puhelimen kohdalla.

Ihmiseen ei vielä voi liittää akkua, mutta puhelimeen voi, ja siksi sen tulisikin toimia kauemmin kuin puolipäivää kerrallaan. Vanhoina hyvinä aikoina puhelinta ei täytetty turhilla sovelluksilla, ja kyse oli kommunikaatiosta. Yksi viesti sinne ja tänne, puhelinsoitto tärkeimmästä asiasta.

 

 

No miksi sitten en vain ostaisi hyväksi todettua ja varmaan myös lähes yhtä iskunkestävää Nokia 3310:ia? No niitä ei enää myydä, joten Ulefonen tuotteet ovat seuraava kannattava vaihtoehto. 

Valitettavasti alkuperäistä matopeliäkään puhelimesta ei löydy valmiina, mutta sillekin saa korvaavan version. Iskunkestävän puhelimen akulla voi kuitenkin saada palan menneisyyttä takaisin, ja puhelin tulee lisävarusteltuna asioilla, jotka helpottavat elämää. Kohtuullisella käytöllä akun kestämisestä ei tarvitse huolehtia, vaan se kestää helposti useamman päivän työmaalla ilman uudelleen lataamista.

Joskus ajatukset keskittyvät tärkeämpiin asioihin, ja esimerkiksi vatupassin olemassaolo muistuu vasta sillä hetkellä, kun sitä eniten kaipaisi. Onneksi nykymaailma on ihmeellinen ja tästä puhelimesta löytyy sovellus, joka toimii sen sijasta ja auttaa tiukan paikan tullen. Ja taas voin todeta, että elämä on hieman mukavampaa. 

Mielenkiintoinen osa puhelinta on myös se, että sillä pystyy mittaamaan sykkeen kameran avulla. Hyötyä siitä ei välttämättä ole, ellei sykkeen muutoksista halua oikeasti pitää kirjaa. Hauskaa se kuitenkin on.

Sykkeen lisäksi puhelimella voi mitata tilassa olevia desibelejä, painetta, kulmia, esineiden pituuksia… vaikka mitä. Tylsän paikan tullen voit siis vaikka kokeilla kuinka kovaa pystyt huutamaan. Kompassikin puhelimesta löytyy. Ymmärtämistä pitää tietysti hieman opetella, mutta metsään eksyminen on huomattavasti pienemmällä riskillä silloin kun puhelin on mukana. 

 

No hienoja sovelluksia kyllä löytyy, mitä sitten?

Jos työnkuvasi ylittää myös tällaisen puhelimen ja koet sijoituksen olevan ”turha” sillä ”se menee kuitenkin rikki”, ajatuksesi ovat hieman väärässä kulmassa. Puhelimesta on paljon hyötyä ja vaikka sitä ilman pärjäisikin, itse arvostan kaikkea sitä mikä vähentää omaa stressiäni.

Akun kestolla on siihen iso vaikutus, sillä ei tarvitse murehtia simahtaako puhelimeni kesken päivää, ja sovellukset ovat vain plussaa. Suurta lovea kukkaroon tämä ei myöskään tee, koska hintalappu ei päätä huimaa verrattuna yleiseen tasoon kännyköissä. Aivan helposti puhelin ei mene rikki, ja jos siihen pyrkii niin yritystä saa olla hiukan rankemmalla kädellä.

Mikäli puhelin arveluttaa sinua päivittäisessä käytössä, voi sitä tietysti myös kokeilla esimerkiksi työpuhelimena, joka tulee mukaan vain rankista rankimpiin olosuhteisiin.

Saat ostettua Ulefone Armor 3W:n täältä: https://arlatec.fi/collections/alypuhelimet/products/ulefone-armor-3-ip68-ip69k

Mika, Rakennusmies


Pähkinänkuoressa:

+ Laadukkaan tuntuinen ja näköinen ulkoasu

+ Kestää likaa, pölyä, iskuja ja vettä (2m syvyys/2h)

+ Kompassi, Gyroskooppi, Toolbox

+ Suurikokoinen akku, jossa pitkä akunkesto (10300 mAh)


-Normipuhelinta painavampi (364.9g)

-Näyttö ei toimi käsineet kädessä

-Ei sisällä alkuperäistä matopeliä

Kommentit

jwZWqrXUilyb

jwZWqrXUilyb sanoi:

hwbTcZoMOiuptQN

ZVkMlhONAzoYuX

ZVkMlhONAzoYuX sanoi:

OrdaKgqsuxLSGQX

CquFofHaRJkMjDv

CquFofHaRJkMjDv sanoi:

NBUzJDgjrlQmSOY

KpGOPHfWVedSMCTZ

KpGOPHfWVedSMCTZ sanoi:

KdcAegxUFbjHa

njPTuDxK

njPTuDxK sanoi:

dZhrcfyI

kQytKcRG

kQytKcRG sanoi:

hZHyOpzGYeCJBdD

Jätä kommentti